Приватне і публічне право в умовах війни: проблеми теорії та практики - (:unkn) unknown (Одеса : Юридична література, 2023)
Збірник містить матеріали наукових доповідей, присвячених загальнотеоретичним, методологічним та практичним питанням розбудови права та держави, адміністративного, кримінального, цивільного, господарського права та процесу, трудового, земельного, екологічного, морського та митного права, міжнародного права в умовах війни. Збірник адресовано юридичній громадськості для ознайомлення з дослідженнями фахівців у сфері права та молодих науковців. Він може бути корисним як для навчального процесу, так і для практичної діяльності.
Приватне і публічне право в умовах війни: проблеми теорії та практики : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції (Одеса, 24 листопада 2023 року) / відп. за вип. Б. В. Фасій ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академ.». – Одеса : Юридична література, 2023. – 492 с.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE