Генезис правил адвокатської етики - Жуковська, О. Л. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена дослідженню історичних аспектів адвокатської етики, короткому аналізу періодів її становлення.
Жуковська О. Л. Генезис правил адвокатської етики / О. Л. Жуковска // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 26-34.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; принципи адвокатської етики; адвокатська етика; історичні аспекти