Поняття та система принципів кримінального провадження - Аленін, Юрій Павлович; Аленин, Юрий Павлович; Alenin, U. P.; Волошина, В. К.; Voloshina, V. K. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті аналізуються проблеми визначення поняття та системи принципів криміналь- ного провадження, а також розглядаºться питання щодо структури системи принципів кримінального провадженн

В статье анализируются проблемы определения понятия и системы принципов уголовного производства, а также рассматривается вопрос структуры системы принципов уголовного производства

The article analyzes the problems of definition and system of principles of criminal proceedings, as well as addresses the structure of the system of principles of criminal proceeding
Аленін Ю. П. Поняття та система принципів кримінального провадження / Ю. П. Аленін, В. К. Волошина // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 78-89
Keywords: засади; принципи; кримінальне провадження; система; поняття; критерії принципів; основы; принципы; уголовное производство; система; понятие; критерии принципов; basics; principles; criminal proceeding; system; notion; сriteria’s of the principles