Феномен спортивної дипломатії та її вплив на міжнародне право та відносини між державами - Замаскіна, Анастасія Михайлівна (Одеса : Гельветика, 2020)
В статті досліджено наукові підходи до визнання поняття "спортивна дипломатія". Надано поняття "спортивна дипломатія" та виокремлено його основні основні ознаки. Проаналізовано роль спортивної дипломатії у встановленні взаєморозуміння та довіри, об'єднанні держав в сучасних міжнародних відносинах.
Замаскіна А. М. Феномен спортивної дипломатії та її вплив на міжнародне право та відносини між державами / А.М. Замаскіна // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 239-242.
Keywords: держава; дипломатія; спортивна дипломатія; спортивні заходи; спорт