Кримінальне право західноукраїнських земель в Австрійській імперії - Долматова, Н. І.; Долматова, Н. И.; Dolmatov, N. I. (Одеса : Фенікс, 2014)
Історичним дослідженням застосування австрійського права на територіях західноукраїнських земель з 1772 до 1786 років присвятив свою роботу автор. Правові положення, обов’язкові на території Галичини, містилися у спеціальних збірках, що включали «накази і закони для всіх», «вправи», «мандати» та інші правові акти. Вони друкувалися польською і німецькою мовами. На цих двох мовах друкувалися «Провінціальний звід законів», згодом названий «Загальний вісник місцевих законів».
Долматова Н. И. Кримінальне право західноукраїнських земель в Австрійській імперії / Н. Ы. Долматов // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 111-113.
Keywords: кримінальне право західноукраїнських земель; Австрійська імперія; Галичина; австрійське право; уголовное право западноукраинских земель; Австрийская империя; австрийское право; criminal law of Western Ukraine; Austrian empire; Austrian law; Galichina