Адвокатура як інститут громадянського суспільства та шляхи її реформування в Україні - Джумаєва, К. Б. (Одеса:Фелікс, 2013)
В роботі піднімається питання про місце та роль адвокатури у суспільстві та державі, розкривається сутнісна характеристика цього правозахисного інституту. Автор вбачаючи в адвокатурі самостійний інститут громадянського суспільства виокремлює її окремі, так і загальні функції. їх вплив на захист прав та свобод особи.
Джумаєва К. Б. Адвокатура як інститут громадянського суспільства та шляхи її реформування в Україні / К. Б. Джумаєва // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.218-221.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; захист прав і свобод людини і громадянина; правозахисний інститут; правова держава; громадянське суспільство