Критерії ефективності кримінально-правових заходів в науковому доробку професора Л. В. Багрій- Шахматова - Козаченко, О. В. (Одеса, 2018)
У статті аналізуються проблеми як ті, що запропоновані професором Л. В. Багрій-Шахматовим, критерії ефективності функціонування кримінально-правових заходів, так і додані в результаті власного наукового пошуку, заходів "крапкового" впливу на поведінку правопорушника з таким набором, який забезпечує здійснення необхідного і достатнього впливу, що повністю відповідає вимогам принципу верховенства права.
Козаченко О. В. Критерії ефективності кримінально-правових заходів в науковому доробку професора Л. В. Багрій- Шахматова / О. В. Козаченко // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 25-27.
Keywords: кримінально-правові заходи; критерії ефективності кримінально -правових заходів; професор Л. В. Багрій-Шахматов; кримінальне право