Професійно-психологічна підготовка працівників підрозділів міліції на транспорті - Цільмак, Олена Миколаївна; Цільмак, О. М.; Цильмак, Елена Николаевна; Tsilmak, Olena M. (Одеський державний університете внутррішніх справ, 2011)
Підручник призначений для опанування курсантами ВНЗ МВС України та працівниками підрозділів транспортної міліції навчального матеріалу дисципліни «Професійно-психологічна підготовка працівників підрозділів міліції на транспорті». У ньому розкриваються основні теми, пов’язані з правоохоронною діяльністю на транспорті, що торкаються таких галузей загальної психології, як психологія особистості, психологія спілкування, юридична психологія, психологія впливу. Підручник буде корисний майбутнім юристам, психологам, працівникам підрозділів міліції на транспорті та викладачам ВНЗ МВС України.
Keywords: чинники професійної деформації; загальна психологія; Аудіовізуальна психодіагностика брехні; бар’єри спілкування; ознаки брехливості; методи самодопомоги при стресі