Напрями молодіжної політики України із врахуванням викликів сучасного світу - Малюга, Леся Юріївна (Одеса : Гельветика, 2020)
Автор підводячи підсумки зазначає , що молодь виконуючи особливу роль у процесі розвитку людства, потребує ефективної соціальної підтримки та системної реалізації державної молодіжної політики на всіх рівнях як пріоритетного напряму держави.
Малюга Л. Ю. Напрями молодіжної політики України із врахуванням викликів сучасного світу / Л. Ю. Малюга // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 137-142.
Keywords: молодь; молодіжна політика; працевлаштування молоді; самоврядування; політична свідомість; суспільство