Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Харчова хімія", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Комплекс включає: 1. Силабус. Харчова хімія. Бачеріков Валерій Анатолійович. 2. Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів першого( бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181«Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Укладач- к.х.н., доцент Бачеріков В. А. .Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024. 130 с. 3. Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів першого( бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Укладачі- к.х.н.,доцент доцент кафедри медичної хімії та біології Бачеріков В.А, к.т.н.,доцент кафедри кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Тітомир Л. А. Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024. 87 с. 4. Методичні рекомендації до виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів першого( бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Укладачі- к.х.н.,доцент доцент кафедри медичної хімії та біології Бачеріков В.А, к.т.н.,доцент кафедри кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Тітомир Л. А. Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024. 47 с. 5. Методичні рекомендації до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів першого( бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Укладачі- к.х.н., доцент доцент кафедри медичної хімії та біології Бачеріков В.А, к.т.н.,доцент кафедри кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Тітомир Л. А. Одеса : Міжнародний гуманітарний університет, 2024. 18 с. 6. Питання до іспиту. 7. Робоча програма.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Харчова хімія", зі спеціальності 181 "Харчові технології" Бакалавр ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29215