Особливості соціологічної оцінки показників якості вищої освіти - Заєць, О. М. (Одеса, 2017)
В статті досліджено поняття якості вищої освіти як соціальної категорії, виявлено ключові етапи її оцінки. На основі виявлених критеріїв і стандартів висунуто теоретично обгрунтовані рекомендації щодо вдосконалення якості освіти у вищих навчальних закладах.
Заєць О. М. Особливості соціологічної оцінки показників якості вищої освіти / О. М. Заєць // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 134-136.
Keywords: соціологічний аналіз освіти; оцінка якості вищої освіти; соціально-економічна ефективність освіти; соціологічний моніторинг якості освіти