Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Захист інформації в телекомунікаційних системах» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Захист інформації в телекомунікаційних системах» Йона Лариса Григорівна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Захист інформації в телекомунікаційних системах» Йона Лариса Григорівна. 3. Асиметричні методи шифрування в телекомунікаціях : навчальний посібник 2011. 4. Л. Г. Йона, О. В. Онацький, Ю.В. Бєлова Криптографічний захист інформації : навчальний посібник 2023.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32543