Актуальні проблеми укладення трудових договорів в сучасних умовах економічного та технологічного розвитку суспільства - Цесарський, Ф. А.; Цесарский, Ф. А.; Tsesarsky, F. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті розглянута проблема укладення трудових договорів з урахуванням сучасної суспільноекономічної ситуації та розвитку технологій, які дають змогу сформувати новий погляд на цей процес. Автором розглядаються традиційні та інноваційні способи укладення трудових договорів, наголошується на можливостях використання у цьому процесі нових інформаційних технологій.
Цесарський Ф. А. Актуальні проблеми укладення трудових договорів в сучасних умовах економічного та технологічного розвитку суспільства / Ф. А. Цесарський // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 490-496.
Keywords: трудовий договір; укладення трудового договору; дистанційна зайнятість; цифровий підпис; трудовой договор; заключение трудового договора; полная занятость; цифровая подпись; labour contract; conclusion of labour treaty; distance employment; digital signature