Теоретичні передумови законодавчого визнання проблеми подолання протидії кримінальному переслідуванню - Патрелюк, Д. А. (Одеса: Юридична література, 2015)
У статті розглянуто теоретичні передумови законодавчого визнання проблеми подолання протидії кримінальному переслідуванню. Проаналізовано основні напрямки та підходи щодо вивчення даної проблематики.
Патрелюк Д. А. Теоретичні передумови законодавчого визнання проблеми подолання протидії кримінальному переслідуванню / Д. А. Патрелюк // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 206-208.
Keywords: протидія кримінальному переслідуванню; подолання протидії кримінальному переслідуванню; кримінальна відповідальність; кримінальне переслідування