Референдум як інститут прямої демократії: європейські та українські реалії - Лисенко, Л. Г.; Карасевич, А. О. (Одеса, 2016)
У статті визначено теоретичні та практичні проблемні питання інституту референдуму як форми безпосередньої демократії в європейських та українських реаліях.
Лисенко Л. Г., Карасевич А. О. Референдум як інститут прямої демократії: європейські та українські реалії / Л. Г. Лисенко, А. О. Карасевич // Людина, суспільство, політика : актуальні виклики сучасності: матеріали III Міжнародної наук.-практ. конф. (м. Одеса, 12-13 лютого 2016 р.) за заг. ред. Д. В. Яковлева. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2016.– С. 53-58.
Keywords: безпосередня демократія; референдумне законодавство; референдум; народне волевиявлення