Ківалов Сергій Васильович - вчений, державний діяч, політик, людина - (:unkn) unknown (Одеса : Юридична література, 2014)
Покажчик продовжує серію "Вчені Національного університету "Одеська юридична академія" і присвячується науковій, професійній, педагогічній та громадсько-політичній діяльності президента Національного університету "Одеська юридична академія", доктора юридичних наук, професора, академіка Національної академії правових наук УКраїни та Академії педагогічних наук України, заслуженого юриста України, голови Комітету Верховної Ради України з питань верховенства права та правосуддя С. В. Ківалова. Підготовка покажчика проводилася за фондами наукової бібліотеки Національного університету "Одеська юридична академія" та бібліотек м. Одеси. Усі виявлені публікації описано за існуючими правилами, систематизовано та сформовано за хронологічним принципом. Відбір документів закінчено 20 квітня 2014 року. Допоміжний апарат складаєтсья з алфавітного покажчика назв друкованих праць, покажчика імен, покажчика періодичних та продовжуваних видань, покажчика абревіатур. Для науковців, студентів, юридичної громадськості та широкого кола читачів.

The index continues the series «Scientists of National University “Odessa Law Academy”» and dedicated to the scientific, professional, pedagogical and sociopolitical activity of the President of National University «Odessa Law Academy», Doctor of Law, Professor and Academician of the National Academy of Legal Sciences of Ukraine and of the Academy of Pedagogical Sciences of Ukraine, Honored Lawyer of Ukraine, People's Deputy of Ukraine, Head of the Committee of Verkhovna Rada of Ukraine on the Rule of Law and Justice S. V. Kivalov. The preparation of index was carried out based on the fund of scientific documents from the library of the National University «Odessa Law Academy» and libraries in Odessa. All identified publications described under the existing rules, systematized and formed in chronological order. The selection of documents completed on the 20th of April, 2014. Materials that do not amended de visu, marked by Asterisk (*). Accessory apparatus consists of an alphabetical index of names of printed works, index of names, and index of periodicals and publications, index of abbreviations. For researchers, students, the legal community and the general public.
біобібліографічний покажчик
Ківалов Сергій Васильович - вчений, державний діяч, політик, людина : біобібліографічний покажчик / уклад. С. І. Єленич, Т. Ю. Іванійчук, Т. М. Стефанчишена ; пер. на англ. М. Е. Алєксєєв, Н. І. Зубченко ; наук. ред.: В. М. Дрьомін, М. М. Солодухіна ; НУ ОЮА, наук. б-ка. - 3-тє вид., переробл. і допов. - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - 400 с. - (Серія "Вчені Національного університету "Одеська юридична академія"" ; вип. 22).
Keywords: юридическая библиография; биобиблиография; Ківалов Сергій Васильович; Кивалов Сергей Васильевич; Kivalov Sergey Vasilievich; біобібліографічний покажчик; биобиблиографический указатель; biobibliographical index; юридична бібліографія; legal bibliography; biobibliography; біобліографія