Особливості правового положення адвоката іноземної держави в Україні - Дмитрійчук, К. М. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті здійснено наукове дослідження окремих питань правового положення адвоката іноземної держави в Україні. Обгрунтовано необхідність процедури перевірки фахової підготовленості зарубіжного адвоката в процесі допуску до здійснення адвокатської практики в Україні.
Дмитрійчук К. М. Особливості правового положення адвоката іноземної держави в Україні / К. М. Дмитрійчук // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.55-58.
Keywords: адвокат; правовий статус; адвокатура; адвокат іноземної держави; адвокатська діяльність; державна таємниця