Впровадження інституту астренту в Україні - Жиліна, Карина Романівна (Одеса: Фелікс, 2021)
Метою статті є вивчення змісту та порівняльний аналіз механізмів застосування астренту зарубіжних країн та впровадження інституту астренту в Україні.
Жиліна К. Р. Впровадження інституту астренту в Україні / К. Р. Жиліна // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 91-94.
Keywords: астрент; судове рішення; виконання зобов'язань; боржник; боргові зобов'язання; стягнення з боржника