Правові основи міжнародної волонтерської та благодійної діяльності : практикум для здобувачів вищої освіти : спец. D9 «Міжнародне право» / 293 «Міжнародне право» та D8 «Право» / 081 «Право» - Давидова І. В.; Давидова Ірина Віталіївна; Davydova Iryna V.; Зубар В. М.; Зубар Володимир Михайлович; Zubar Volodymyr M.; Кривенко Ю. В.; Кривенко Юлія Василівна; Kryvenko Julia V.; Фасій Б. В.; Фасій Богдан Володимирович; Fasii Bohdan V.; et al. (Одеса : Фенікс ; Національний університет "Одеська юридична академія", 2025)
Практикум містить питання та завдання для практичних занять і самостійної роботи з навчальної дисципліни «Правові основи міжнародної волонтерської та благодійної діяльності» для здобувачів вищої освіти (спеціальність D9 «Міжнародне право» / 293 «Міжнародне право» та D8 «Право» / 081 «Право»).
Правові основи міжнародної волонтерської та благодійної діяльності : практикум для здобувачів вищої освіти : спец. D9 «Міжнародне право» / 293 «Міжнародне право» та D8 «Право» / 081 «Право» / І. Давидова, В. Зубар, Ю. Кривенко, Б. Фасій, М. Павленко ; НУ «Одеська юрид. академія». - Одеса : Фенікс. - 2025. - 68 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.31054
Keywords: волонтерська діяльність; volunteer activity; благодійна діяльність; charitable activity; international humanitarian aid system