Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний університет, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» Йона Лариса Григорівна. 2. Робоча програма навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності» Йона Лариса Григорівна. 3. Конспект лекцій Вступ до спеціальності Кібербезпека та захист інформації. 4. Навчальний посібник Криптографічний захист інформації.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Вступ до спеціальності». Одеса, 2026