Деякі аспекти регулювання адвокатської діяльності в Польщі - Кірова, А. Д. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті розглянуто правові засади діяльності адвокатури Польщі. Розкрито вимоги доступу до професії адвоката. Виділено характерні особливості діяльності адвокатури Польщі, які не властиві адвокатурі України. Сформульовано перспективні напрями розвитку інституту адвокатури України.
Кірова А. Д. Деякі аспекти регулювання адвокатської діяльності в Польщі / А. Д. Кірова // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 461-463.
Keywords: адвокатура; адвокатська діяльність; адвокат; адвокатське самоврядування; адвокатська діяльність Польщі