Проведення інтерактивних практичних та контрольно-оціночних занять з навчальної дисципліни «Організаційна поведінка»: практикум - Лефтеров, В. О. (Одеса : Фенікс, 2020)
Практикум «Проведення інтерактивних практичних та контрольно-оціночних занять з навчальної дисципліни «Організаційна поведінка» розроблено для соціологів, психологів та політологів, чия професійна діяльність у майбутньому зажадає не тільки загальної соціально-психологічної культури, але і особливої організаційної компетентності, обізнаності в питаннях соціальних, політичних і психологічних особливостей діяльності організацій, роботи з персоналом в них.
Лефтеров В.О. Проведення інтерактивних практичних та контрольно-оціночних занять з навчальної дисципліни «Організаційна поведінка»: практикум / В.О. Лефтеров. - Одеса: Фенікс, 2020. – 65 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; організаційна поведінка; организационное поведение; organizational behavior; категоріальний апарат організаційної поведінки; categorical apparatus of organizational behavior; механізмам управління груповими процесами і явищами; mechanisms for managing group processes and phenomena; механизмам управления групповыми процессами и явлениями; принципам підбору і оцінки персоналу; принцип подбора и оценки персонала