Обмеження права людини покидати будь-яку країну - Чайковський, Юрій Володимирович (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті проаналізовано актуальні проблеми правового положення мігрантів відповідно до міжнародного права, яке розкриває дуалістичність світової правової системи.
Чайковський Ю. В. Обмеження права людини покидати будь-яку країну / Ю. В. Чайковський // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 160-165.
Keywords: права і свободи людини й громадянина; обмеження; міжнародне право; правове положення мігрантів; Європейський суд з прав людини; прибуття