Поняття та ознаки механізму адміністративно-правового забезпечення рекламних послуг - Марченко, О. В.; Марченко, А. В.; Marchenko, A. V. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У статті, Ґрунтуючись на основі наукових позицій учених, досліджено етимологію терміна «механізм». З урахуванням специфіки адміністративно-правової галузі зроблено висновок про публічність механізму адміністративно-правового забезпечення рекламних послуг. Сформульовано власне авторське визначення поняття адміністративно-правового забезпечення рекламних послуг. Виокремлено основні ознаки досліджуваного правового явища.
Марченко О. В. Поняття та ознаки механізму адміністративно-правового забезпечення рекламних послуг / О. В. Марченко // Наукові праці Національного університету "Одеська юридична академія" : зб. наук. праць / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред), Ю. П. Аленін [та ін] ; відп. за вип. В. М. Дрьомін ; МОН України, НУ "ОЮА". - Одеса : Юрид. л-ра, 2014. - Т. 14. - С. 389-394.
Keywords: механізм адміністративно-правового забезпечення; поняття, ознаки, мета, суб'єкти суспільних відносин; рекламні послуги; механизм административно-правового обеспечения; понятие, признаки, цель, субъекты общественных отношений; рекламные услуги; mechanism of administrative and legal support; concept, features, purposes, subjects of public relations; advertising services