Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Безпека життєдіяльності" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Жигулін О. А."Безпека життєдіяльності" 2. Жигулін О. А. Комплексна контрольна робота "Безпека життєдіяльності та охорона праці". 3. Жигулін О. А. Безпека виробничих процесів в агроінженерії : навчальний посібник. Ніжин, 2020. 168 с. 4. Жигулін О. А., Каріка А. Б., Каріка О. Б. Охорона праці у будівництві : навчальний посібник. Запоріжжя : ФО-П Однорог Т. В., 2023.240 с. 5. Жигулін О. А. Цивільний захист, безпека праці та життєдіяльності : навчальний посібник. Ніжин, 2020. 277 с. 6. Робоча програма навчальної дисципліни Жигулін О. А."Безпека життєдіяльності".
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Безпека життєдіяльності" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32383