Вступ України, Республіки Молдова та Грузії до Європейського Союзу: сучасні виклики - (:unkn) unknown (Одеса : [б. в.], 2024)
Міжнародний круглий стіл присвячений перспективам вступу України, Грузії та Республіки Молдови до Європейського Союзу має велике теоретичне та практичне значення для формування спільного курсу наших держав на шляху європейської інтеграції. Вступ України в Європейський Союз відображає стратегічний курс української держави та формує основу його внутрішньої та зовнішньої політики. Прагнення до вступу в Європейський Союз пояснюється історичним, культурними корінням та традиціями українського суспільств. В рамках Міжнародного круглого столу «Вступ України, Республіки Молдова та Грузія до Європейського Союзу: Сучасні виклики» були дослідженні різні аспекти даної проблематики за участі представників дипломатичного корпусу, наукових та науково-педагогічних працівників, представників органів державної влади та органів місцевого самоврядування, практичних працівників, експертів в сфері права Європейського Союзу, євроінтеграції, докторантів, аспірантів та здобувачів вищої освіти.
Матеріали міжнародного круглого столу (м. Одеса, 05 берез. 2024 р.)
Вступ України, Республіки Молдова та Грузії до Європейського Союзу: сучасні виклики : матеріали міжнар. кругл. столу (м. Одеса, 05 берез. 2024 р.) / відп. ред. С. В. Ківалов ; НУ «ОЮА». - Одеса : [б. в.], 2024. - 130 с.