Методичні вказівки до самостійної роботи «Маркетингове ціноутворення» для студентів ІV курсу денної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» - Клєвцєвич, Наталія Анатоліївна (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
Методичні вказівки по дисципліні «Маркетингове ціноутворення» мають на меті спростити процес навчання і допомогти студентам ефективно засвоїти матеріал. Описуються різні види завдань, які студентам слід виконати в рамках дисципліни: пошуково-аналітичні завдання, написання рефератів, есе та проведення досліджень. Надаються конкретні поради та критерії оцінювання для кожного виду завдань, щоб студенти могли ефективно виконати їх і отримати максимальну оцінку. Рекомендовано для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня.
Клєвцєвич Н. А. Методичні вказівки до самостійної роботи «Маркетингове ціноутворення» для студентів ІV курсу денної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «ІТ-менеджмент та маркетинг» [Електронне видання] / Н. А. Клєвцєвич ; кафедра кібербезпеки НУ «Одеська юридична академія». - Одеса : НУ «ОЮА», 2024. - 27 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.29782
Keywords: Види самостійної роботи; пошуково-аналітична робота; написання наукової статті