S.P.A.C.E. Society, Politics, Administration in Central Europe - (:unkn) unknown (Одеса, 2017)
Автори випуску: кандидат педагогічних наук Козаченко С. М. - старший викладач кафедри філософії та політології Хмельницького національного університету; кандидат політичних наук, доцент Угрин Л. Я. - докторант кафедри теорії та історії політичної науки Львівського національного університету імені Івана Франка; Іванець Т. М. - аспірант кафедри міжнародних відносин та зовнішньої політики Маріупольського державного університету; кандидат політичних наук Король С. М. - старший викладач кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Сумського державного університету; М. Марек - аспірант культурознавства, магістр кафедри українознавства Ягеллоньського Університету в Кракові; Піддубний С. А. - аспірант кафедри міжнародних відносин і зовнішньої політики історичного факультету Маріупольського державного університету; Рибачок С. Л. - старший викладач кафедри політології Національного університету «Острозька академія»; доктор філософських наук Печеранський І. П. - доцент кафедри філософії Київського національного університету культури і мистецтв; Шпак М. О. - аспірант кафедри всесвітньої історії та міжнародних відносин Запорізького національного університету; Васильченко О. М. - аспірант кафедри міжнародних відносин і зовнішньої політики Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка; кандидат історичних наук Єремєєва І. А. - доцент кафедри політології, соціології та гуманітарних наук Університету імені Альфреда Нобеля; Желіховський С. В. – аспірант Дипломатичної академії України при МЗС України; доктор історичних наук Коппель О. А. - професор кафедри міжнародних відносин і зовнішньої політики Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка; доктор політичних наук Седляр Ю. О. - професор кафедри політології, міжнародних відносин та суспільних комунікацій Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського; Кравченко Н. В. - магістр з політології Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.
електронний науково-практичний журнал
S.P.A.C.E. Society, Politics, Administration in Central Europe : електронний науково-практичний журнал / редкол.: Д. В. Яковлев (голов. ред.), К. М. Вітман (заст. голов. ред.), Д. Ю. Дворніченко (відп. секр.) [та ін.] ; НУ «ОЮА». – Одеса, 2017. – Вип. 3. – 78 с.
Keywords: теорія політичної науки; історія політичної науки; політичні інститути; політичні процеси; політична культура; політична ідеологія; міжнародні системи; глобальний розвиток; теория политической науки; история политической науки; политические институты; политические процессы; политическая культура; политическая идеология; международные системы; глобальное развитие; theory of political science; history of political science; political institutes; political processes; political culture; political ideology; international systems; global development