Щодо поняття технології вчинення й розслідування шахрайств у сфері обігу автотранспорту - Чіпко, Наталія Василівна; Чіпко, Н. В.; Чипко, Наталья Васильевна; Chipko, Nataliia V. (Одеса : Гельветика, 2017)
Стаття присвячена висвітленню сутності поняття технології вчинення та розслідування шахрайств у сфері обігу автотранспорту, визначенню його теоретичного і практичного значення.

Статья посвящена освещению сущности понятия технологии совершения и расследования мошенничества в сфере оборота автотранспорта, определению его теоретического и практического значения.

The article is devoted to highlighting the essence of the concept and technology of commis-sion and investigation of fraud in the sphere of transport turnover, the defining its theoretical and practical importance.
Чіпко Н. В. Щодо поняття технології вчинення й розслідування шахрайств у сфері обігу автотранспорту / Н. В. Чіпко // Наукові праці Національного університету «Одеська юридична академія». Т. 19 / голов. ред. Ю. В. Цуркан-Сайфуліна ; МОН України, НУ «ОЮА». – Одеса : Гельветика, 2017. – C. 414-420.
Keywords: технологія; вчинення; розслідування; шахрайство; сфера обігу автотранспорту; технология; совершение; расследование; мошенничество; сфера оборота автотранспорта; technology; commission; investigation; fraud; sphere of transport turnover; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE