Природоохоронна діяльність органів прокуратури - Басюк, Юрій Миколайович (Одеса: Гельветика, 2019)
Стаття присвячена особливостям організації прокурорської діяльності у сфері захисту навколишнього природного середовища. Проаналізовані повноваження прокурора в сфері захисту природоохоронної сфери.
Басюк Ю. М. Природоохоронна діяльність органів прокуратури / Ю. М. Басюк // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 17-19.
Keywords: прокуратура; охорона навколишнього середовища; природні ресурси; прокурорський нагляд в сфері захисту навколишнього середовища; закон України "Про прокуратуру"