Російська окупаційна депортація як злочин геноциду українського народу - Коваль, Іван Васильович; Koval, Ivan V.; Коваль, І. В.; Кисляк, Леся Несторівна; Кисляк, Л. Н.; Kysliak, Lesia N. (Одеса : Видавництво «Юридика», 2023)
Акцентована увага на ознаках, що свідчать про геноцид українського народу рашистським режимом В. Путіна.
Коваль І. В. Російська окупаційна депортація як злочин геноциду українського народу / І. В. Коваль, Л. Н. Кисляк. // Європейські орієнтири розвитку України в умовах війни та глобальних викликів ХХІ століття: синергія наукових, освітніх та технологічних рішень : у 2 т. : матеріали Міжнар. наук.- практ. конф. (м. Одеса, 19 травня 2023 р.) / за заг. ред. С. В. Ківалова. – Одеса : Видавництво «Юридика», 2023. – Т. 1. – С. 184-187.
Keywords: міграція; російська окупаційна депортація; геноцид українського народу; рашизм; migration; Russian occupation deportation; genocide of the Ukrainian people; racism; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science::Peace and conflict research