Некоторые правовые аспекты состояния и развития электронной торговли на товарных биржах Украины - Деревнин, Владимир Сергеевич (Одеса, 2017)
У статті розглядаються концептуальні положення товарної біржі, її цивільно-правове становище в рамках законодавства України. Викладено основні, найбільш важливі науково-теоретичні та практич¬ні результати аналізу стану впровадження електронної технології торгівлі на товарних біржах країни. Запропоновано шляхи прискореного впровадження системи електронної торгівлі в практику діяльності вітчизняного біржового ринку.
Деревнин В. С. Некоторые правовые аспекты состояния и развития электронной торговли на товарних биржах Украины / В. С. Деревнин // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 26. – С. 42-45.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; товарна біржа; електронна торговельна система; торгова платформа; біржовий брокер; exchange; electronic trading system; trading platform; stock broker; e-commerce