Цифрова трансформація адвокатської діяльності та адвокатури: переваги і можливі недоліки - Кубаєнко, А. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті розкрито питання цифрової трансформації адвокатської діяльності та адвокатури, проаналізовано переваги та можливі недоліки. Зроблено висновок, що цифрова трансформація адвокатської діяльності та адвокатури не є самоціллю. Ключовим є питання якості кваліфікованої правничої допомоги.
Кубаєнко А. В. Цифрова трансформація адвокатської діяльності та адвокатури: переваги і можливі недоліки / А. В. Кубаєнко // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 63-66.
Keywords: Національна асоціація адвокатів України; адвокатура; адвокат; цифровізація; онлайн; веб-сайт