Методичні вказівки до виконання лабораторних та самостійних робіт з дисципліни «Розробка ігрових вебзастосунків» для здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» - Задерейко Олександр Владиславович; Гура Володимир Ігоревич; Толокнов Анатолій Арнольдович; Грезіна Олена Миколаївна (Одеса : НУ «ОЮА», 2024)
Дисципліна «Розробка ігрових вебзастосунків» спрямована на підготовку фахівців, що володіють навичками роботи у сучасних ігрових вебплатформах. Вивчення дисципліни дозволяє поглибити знання принципів і засобів проєктування, розробки, тестування та підтримки веб орієнтованих комп’ютерних ігор. Розробка комп’ютерних ігор базується на вивченні мови програмування JavaScript у обсязі який є необхідним для створення простих вебігор. Також вивчаються елементи власного програмування веб ігор на основі HTML5 елемента canvas.
Методичні вказівки до виконання лабораторних та самостійних робіт з дисципліни «Розробка ігрових вебзастосунків» для здобувачів вищої освіти галузі знань 12 «Інформаційні технології» / Уклад.: Задерейко О. В., Гура В. І., Толокнов А. А., Грезіна О.М. – Одеса : НУ «ОЮА», 2024. – 142 с. Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27827
Keywords: прийоми розробки ігрових вебзастосунків; розробка ігрових вебзастосунків; програмування JavaScript; створення простих вебігор; програмування веб ігор; HTML5