Основи психіатрії : навчально-методичні рекомендації (для студентів факультету психології, політології та соціології НУ «ОЮА») - Форманюк, Юлія Валеріївна; Форманюк, Ю. В.; Форманюк, Юлия Валерьевна; Formaniuk, Yuliia V. (Одеса : Фенікс, 2019)
Навчально-методичні рекомендації з курсу «Основи психіатрії» розроблено відповідно до навчального плану і складається з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій із проведення практичних занять, підготовки до заліку, завдань для самостійної роботи, списку рекомендованої літератури. Вивчення дисципліни «Основи психіатрії» допомагає оволодіти системою психіатричних знань, закономірностей, механізмів, завдяки чому студенти отримують нові можливості професійної діяльності психолога, формують особливе бачення загально-психологічних проблем людини та суспільства, а також мають можливість правильно обирати різноманітні варіанти діагностики, стратегій та впливів. Матеріали призначені для студентів факультету психології, політології та соціології Національного університету «Одеська юридична академія», які навчаються за спеціальностями «Соціологія», «Психологія» та «Політологія».

Учебно-методические рекомендации по курсу «Основы психиатрии» разработаны в соответствии с учебным планом и состоят из учебной программы курса, методических рекомендаций по проведению практических занятий, подготовке к зачету, заданий для самостоятельной работы, списка рекомендуемой литературы. Изучение дисциплины «Основы психиатрии» помогает овладеть системой психиатрических знаний, закономерностей, механизмов, благодаря чему студенты получают новые возможности профессиональной деятельности психолога, формируют особое видение общепсихологических проблем человека и общества, а также имеют возможность правильно выбирать различные варианты диагностики, стратегий и действий . Материалы предназначены для студентов факультета психологии, политологии и социологии Национального университета «Одесская юридическая академия», обучающихся по специальностям «Социология», «Психология» и «Политология».

Educational and methodological recommendations for the course "Fundamentals of Psychiatry" are developed in accordance with the curriculum and consist of the curriculum of the course, guidelines for practical exercises, preparation for the test, assignments for independent work, a list of recommended literature. Studying the discipline "Fundamentals of Psychiatry" helps to master the system of psychiatric knowledge, patterns, mechanisms, thanks to which students get new opportunities for the professional activity of a psychologist, form a special vision of general psychological problems of a person and society, and also have the opportunity to correctly choose various options for diagnostics, strategies and actions. The materials are intended for students of the Faculty of Psychology, Political Science and Sociology of the National University "Odessa Law Academy", studying in the specialties "Sociology", "Psychology" and "Political Science".
Форманюк Ю. В. Основи психіатрії : навчально-методичні рекомендації (для студентів факультету психології, політології та соціології НУ «ОЮА») / Ю. В. Форманюк. – Одеса : Фенікс, 2019. – 41 с.