Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Фінансовий облік» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» - Кібік, О.; Слободянюк О.; Візіренко С.; Кібік, Ольга Миколаївна; Kibik, Olha M.; Слободянюк, Ольга Василівна; Slobodianiuk, Olha V.; Візіренко, Світлана Вікторівна; Vizirenko, Svitlana V. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Методичні рекомендації розроблені з метою ознайомлення здобувачів вищої освіти з вимогами щодо виконання, оформлення та захисту курсових робіт. В методичних рекомендаціях розкрито основні етапи написання курсових робіт в Національному університету «Одеська юридична академія» зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / D1 «Облік і оподаткування», вимоги щодо їх змісту та оформлення. Методичні рекомендації призначені для викладачів-керівників курсових робіт та здобувачів вищої освіти 3 курсу денної та заочної форм навчання.
Кібік О., Слободянюк О., Візіренко С. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Фінансовий облік» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / D1 «Облік і оподаткування» / Нац. ун-т «Одеська юридична академія». Одеса. 2026. 33 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33675
Keywords: фінансовий облік; курсова робота; методичні рекомендації; Financial Accounting; Course Paper; Methodological Guidelines