Актуальні проблеми держави і права - (:unkn) unknown (Одеса : Гельветика, 2020)
Збірник розраховано на наукових працівників, викладачів, студентів юридичних вищих навчальних закладів і практичних працівників органів державної влади й місцевого самоврядування.

The collection is designed for researchers, teachers, students of law schools and practitioners of public authorities and local governments.

Сборник рассчитан на научных работников, преподавателей, студентов юридических высших учебных заведений и практических работников органов государственной власти и местного самоуправления.
Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. Вип. 88 / редкол.: Г. I. Чанишева (голов. ред.) та ін. – Одеса : Гельветика, 2020. – 183 с.
Keywords: право; збірник наукових праць; криміналістика; інформаційні технології; юриспруденція; право; сборник научных трудов; криминалистика; информационные технологии; юриспруденция; right; collection of scientific works; criminalistics; Information technology; jurisprudence; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE