Теорія функціоналізму у кримінально-процесуальній доктрині: деякі проблеми визначення понять - Гловюк, І. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті розкрито питання теорії функціоналізму у кримінально-процесуальній доктрині. Зазначено, що у межах функціонального підходу у кримінально-процесуальній доктрині слід розмежовувати кримінально-процесуальні функції (як напрямки кримінально-процесуальної діяльності,що здійснюються суб'єктами кримінального процесу), функції кримінального процесу (як діяльнісної системи) та функції кримінально-процесуального права(як галузі права).
Гловюк І. В. Теорія функціоналізму у кримінально-процесуальній доктрині: деякі проблеми визначення понять / І. В. Гловюк // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.348-350.
Keywords: функціоналізм; функція; теорія функціоналізму; кримінально-процесуальні функції; функції кримінального процесу; функції кримінально-процесуального права