Зовнішньополітичний курс України після президентських виборів (на основі аналізу матеріалів ЗМІ) - Аміров, А. О. (Київ, 2019)
В статті висвітлено питання зовнішньої політики України після президентських виборів. Зроблено висновок, що у матеріалах ЗМІ під час виборчої кампанії активно дискутувалось питання вибору зовнішньополітичного курсу. Обгрунтовано визначились небезпеки зміни вектору зовнішньої політики, а також необхідність підвищення ефективності руху до ЄС та НАТО.
Аміров А. О. Зовнішньополітичний курс України після президентських виборів (на основі аналізу матеріалів ЗМІ) / А. О. Аміров // Трансформація політичних процесів у XXI столітті, IX Національний конвент: матеріали IX Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Київ, 23- 24 травня 2019 р.) / за загальною редакцією Конверського А. Є. та ін., Київ, 2019. – С. 22-28.
Keywords: Україна; президентські вибори; ЗМІ; зовнішня політика; ЄС; НАТО