Нотаріус як учасник цивільного процесу - Зілковська, К. Л.; Зилковская, К. Л.; Zilkovska, K. L. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Питання процесуального статусу нотаріуса у справах цивільного судочинства, його участь у справах позовного та окремого провадження було і залишається актуальним. Метою статті є визначення процесуального положення нотаріуса в цивільному процесі при розгляді судом справ про оскарження нотаріальних дій, відмови у їх вчиненні, нотаріальних актів, а також інших справ за участі нотаріуса в порядку цивільного судочинства.
Зілковська К. Л. Нотаріус як учасник цивільного процесу / К. Л. Зілковська // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 416-420.
Keywords: судочинство; цивільний процес; нотаріат; нотаріус; процесуальний статус; судопроизводство; гражданский процесс; нотариат; нотариус; процессуальный статус; rule-making; trial; civil procedure; notary; judicial status