* Навчально-методичні видання кафедри готельно-ресторанного і туристичного бізнесу
Постійний URI для цього зібрання
Переглянути
Нові надходження
Документ Музеєзнавство та організація екскурсійної діяльності : навчальний посібник для здобувачів спеціальності 242 «Туризм і рекреація» усіх форм навчання(Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024) Олійник, Валентина Дем’янівнаНавчальний посібник з курсу «Музеєзнавство та організація екскурсійної діяльності» розроблений відповідно до навчального плану, який складається з навчальної програми курсу, короткого конспекту лекцій, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів факультету Менеджменту, готельно-ресторанної справи та туризму, які навчаються за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти за спеціальністю «Туризм і рекреація». Вивчення дисципліни «Музеєзнавство та організація екскурсійної діяльності» допоможе студентам зрозуміти методику й технологію розроби екскурсії, її організації та проведення, а також сприятиме залученню здобувачів до науково- дослідницької діяльності та підготовки ними публікацій, кваліфікаційних й інших наукових робіт.Документ Методичні вказівки до оформлення кваліфікаційної роботи магістра для студентів, які навчаються за СВО «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо професійної програми «Інноваційні технології ресторанного бізнесу» денної та заочної форм навчання( Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024) Дишкантюк, О. В.; Осипова, Л. А.; Каламан, О. Б.; Жмудь, А. В.; Харенко, Д. О.Кваліфікаційних робота магістра є найважливішою формою самостійної оботи студента, у процесі якої він одержує знання, вміння та навики у проведенні дослідних, проєктних, розрахункових та інших видів робіт, притаманних технологу. Призначення даних методичних вказівок – надання студентам, які навчаються за СВО «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньої програми «Інноваційні технології ресторанного бізнесу» денної та заочної форм навчання допомоги у виконанні, підготовці до захисту та захисту кваліфікаційних робіт магістрів, що виконуються на випусковій кафедрі готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.Документ Документ Робоча програма навчальної дисципліни Переддипломна практика. Галузь знань 18 «Виробництво та технології». Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма Інноваційні технології ресторанного бізнесу. Другий (магістерський) рівень(Одеса, 2024) Осипова, Лариса Анатоліївна; Жмудь, Альона Вікторівна; Тітомир, Людмила АнатоліївнаДокумент Документ Робоча програма навчальної дисципліни Виробнича практика. Галузь знань 18 «Виробництво та технології». Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма Інноваційні технології ресторанного бізнесу. Другий (магістерський) рівень(Одеса, 2024) Дишкантюк, Оксана Володимирівна; Жмудь, Альона Вікторівна; Осипова, Лариса АнатоліївнаДокумент Робоча програма навчальної дисципліни Інноваційні технології та інжиніринг в харчовій промисловості та ресторанному бізнесі. Галузь знань 18 «Виробництво та технології». Спеціальність 181 «Харчові технології». Освітня програма Інноваційні технології ресторанного бізнесу. Другий (магістерський) рівень(Одеса, 2024) Дишкантюк, Оксана Володимирівна; Безбах, Ігор; Тітомир, Людмила АнатоліївнаДокумент Документ Організація та проектування готельного господарства : навчальний посібник(Одеса : Маджента, 2021) Д’яконова, Анджела Костянтинівна; Іванченкова, Л. В.; Іванченкова, Лариса Володимирівна; Тітомир, Людмила Анатоліївна; Ряшко, Галина Михайлівна; Федосова, Катерина Сергіївна; Кравчук, Тетяна Вікторівна; Халілова-Чуваєва, Юлія Олександрівна; Коротич, Олена Миколаївна; Савенко, Анастасія Андріївна; Жовтяк, Каріна ОлександрівнаУ навчальному посібнику викладено основи обґрунтування та формування інноваційних концепцій готельних підприємств; запропоновані методологічні та практичні підходи щодо проблем розвитку готелів в умовах конкурентного середовища сфери готельного бізнесу. Узагальнено модельне проектування інфраструктурних складових готелів та розглянуті методи розрахунків оцінки інвестиційної привабливості впровадження інноваційних концепцій у готельну сферу для подальшого їх розвитку. Видання рекомендується для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» галузі знань 24 «Сфера обслуговування» денної та заочної фори навчання СВО бакалавр та магістр.